marți, 6 octombrie 2009

Antrenament Duatlon 2009

Azi aveam de la bun inceput in plan sa alerg mai ales ca ieri am facut traseul de bitza. Numai ca nu stiam daca sa alerg pe plat pe strada Crinului s-au sa ma deplasez in oras sa alerg pe traseul de la Duatlon. Problema era ca nu prea aveam chef sa ma deplasez pana in oras cu autobuzul.
Spre norocul meu, am vorbit cu Simona pe messenger si am stabilit ca pot sa merg cu bitza si sa o las la ea cat alerg pe traseu (sta aproape de locul cu pricina) :))))
Asa ca m-am deplasat cu bitza pana in oras si am lasat-o in curte la Simona. De aici m-am indreptat agale spre locul de start. Mi-am pregatit cronometrul, mi-am tras sufletul si am pornit :)
Pana dupa ziduri merge destul de bine dar de unde incepe urcarea spre Turnul Negru si pana sus la Turnul Alb e o portiune care te rupe :) am ajuns sus gafaind ca o locomotiva. De aici urmeaza coborare pana la Biblioteca Centrala si bagi si pe zona asta ca sa nu pierzi timp :) deci nu prea poti sa-ti tragi sufletul nici pe portiunea asta. De la Biblioteca Centrala pana dupa Ziduri unde incepe urcarea pe scari am alergat mai catinel sa-mi trag sufletul stiind ce ma asteapta. Scarile le-am urcat in alergare aproape pana sus unde nu am mai putut si restul le-am urcat normal :)
De aici urmeaza coborarea pe unde s-a urcat pe ruta Turnul Alb - Turnul Negru si apoi pana in dreptul Portii Schei traseul este plat. Din dreptul Liceului Sportiv si pana la start este urcare, portiune care te rupe iar. Din dreptul startului urmeaza o portiune fara dificultate (dar destul de lunga) pana in dreptul coborarii spre Star si inapoi pana la start.

Cronometrul s-a oprit la 23 minute si 56 de secunde. Cam 2 minute mi-a luat sa-mi revin dupa tura asta de alergare.
Probabil ca daca si la concurs o sa alerg in ritmul asta nu stiu daca o sa mai pot face mare branza cu bitza mai ales ca dupa bitza va mai trebui sa mai bag inca o tura de alergare. Cred ca nu stiu in ce m-am bagat :))) mai ales ca nici nu pot sa merg la concurs si sa ma dau relax. Nu mai zic ca trebuie sa-l intrec si pe Andrei :))))))

Dupa astea 2 zile in care am facut si traseul de bitza si traseul de alergare concluzia e ca va fi foarte greu sa le fac cumulat la concurs :) dar voi incerca. Sper sa apuc pana la concurs sa fac cumulat macar o tura de alergare si apoi tura de bitza sa vad ce inseamna :)
Pentru asta am nevoie de cineva sa stea cu bitza cat timp alerg :)))) sper ca voi gasi pe cineva pentru asta :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu