miercuri, 27 aprilie 2011

Back in business baby !

Yep, a venit ziua cea mare in care mi-am cumparat din nou bicicleta. Am asteptat destul de mult momentul asta dar in cele din urma am reusit.
De 1 luna de zile m-am tot gandit ce bicicleta sa-mi iau avand de ales intre Cube Analog (2600 lei) si Cube Attention (3000 lei). Saptamana trecuta am trecut pe la Playbike sa cumpar niste camere pentru bicicleta lui iubi si m-am uitat si la biciclete. Eram tentat mai mult de Cube Attention dar am facut greseala sa intru in vorba cu tipul care se ocupa de vanzari care mi-a prezentat si modelul Cube Acid (3500 lei).
Dupa prezentarea Acid-ului mi-am zis ca ori la bal ori la spital si m-am hotarat sa o cumpar.
Astfel azi m-am dus la magazin si mi-am cumparat-o. Acum astept cu nerabdare sa o testez cum se cuvine pe prea frumosii nostri munti :)

Prezentare Cube Acid 2011:
Un hardtail echilibrat cu o pozitie a seii foarte confortabila pentru ture mai lungi dar cu evidente calitati sportive . 3x10 viteze!

Cadrul, ingloband Aluminiu Lite Advanced Mechanical Forming 7005 RFR Geometry, are teava oblica cross-ovalised proiectata pentru stabilitate ridicata; geometria RFR (Ready For Race) implica o pozitie placut relaxata a seii, datorata tevii superioare mai scurte si unui head-tube mai lung. Lista e completata de urechea de schimbator detasabila, cabluri pe sub teava superioara, finisare multilayer wet paint sealed, furca Rock Shox Dart3 100mm cu blocaj PopLoc (remote), angrenaje Shimano SLX si Deore XT 30 viteze(3x10) cu schimbator spate Shimano Deore XT, frane disc hidraulice Hayes Stroker Ride, anvelopele confortabile Schwalbe Smart Sam 2.25, sa confortabila Scape Ative 7.

CUBE ACID este in conformitate cu noile standarde europene, fiind riguros testat la institutul Velotech DINPlus Germania.