sâmbătă, 24 octombrie 2009

Fotbal

Vineri seara am primit o invitatie la fotbal de la Sebi pentru azi de la ora 9:00. Chiar m-am bucurat ca nu mai jucasem fotbal de foarte multa vreme si acum aveam si ceva conditie fizica la activ :) ... deci nu aveam de ce sa-mi fac griji :)
Am gasit o gasca de prieteni impartiti in 2 echipe una avand echipamentul Frantei si cealalta echipamentul Germaniei. Eu am jucat in echipa Germaniei. Foarte organizati baietzii respectand chiar si asezarea in teren.
Una peste alta a fost 1 ora de fotbal la intensitate ridicata ... un antrenament foarte bun :)

La aproximativ 2 ore dupa meci ma lovit o febra musculara puternica de am ramas perplex :))
A fost o surpriza total neplacuta mai ales ca aveam si o conditie fizica corespunzatoare alergand destul de mult in ultimele 2 luni. Se pare ca miscarile bruste din timpul meciului au dus la febra asta.

Mai pe seara am primit o invitatie trasnita de la Andrei sa ne strangem toata gasca de nebuni la el sa bem toata noaptea si sa jucam Starcraft in retea :)))) .... si bineinteles sa mergem Duminica la concursul de la Sfantul Gheorghe :))))
Ne-am strans la Andrei in urmatoarea formula: Mishi, Dana, Seby, Gabi Vali, Raluca, Eu si gazda Andrei :) Am baut si ne-am jucat ca nebunii pana am inceput sa ne tiram pe rand acasa in ordinea urmatoare: Mishi cu Dana pe la 1 ca a doua zi trebuia sa fie in forma pentru concurs :)) eu am plecat pe la 2 ca si eu ma hotarasem sa merg la concurs ... sa nu-i las la greu :)) si Andrei cu restu au mai continuat ceva vreme :))

vineri, 23 octombrie 2009

Alergare

Azi dupa o perioada de pauza (2 saptamani) am iesit la alergare sa vad daca mai pot :) si daca ma mai supara piciorul. Am alergat pe Crinului pe traseul lung (6 km) si a fost totul in regula.
Sper ca weekendul urmator sa fie vreme buna si sa se tina Duatlonul ca nu prea mai am tragere de inima ca inainte si sa treaca odata :)