vineri, 2 octombrie 2009

Antrenament Duatlon 2009

Dupa ziua de ieri am zis sa continui cu alergarea ca am de recuperat nu gluma :) si concursul bate la usa.
Fiind vremea naspa afara si stand sa ploua m-am hotarat sa alerg pe traseul de langa casa pe strada Crinului.
Mi-am zis sa incerc de azi sa alerg intr-un ritm mai sustinut sa vad cat ma tine asa ca am bagat tare.
Azi am terminat cei 6 Km in 24 minute si 56 de secunde :) - record personal. Chiar ma intrebam daca o sa pot cobora sub 25 de minute si azi am reusit. Cel mai bun timp de pana acuma pe traseul asta a fost de 27 minute si 06 secunde :)
De mentionat ca traseul este doar pe sosea si nu se compara deloc cu traseul de la Duatlon.

joi, 1 octombrie 2009

Antrenament Duatlon 2009

Aoleu! 1 Octombrie ? :) se apropie concursul :)
Azi am avut o zi mai buna (mai odihnit) asa ca m-am hotarat sa merg sa alerg pe traseul de Duatlon sa vad ce ma asteapta. Cum nu stiam tot traseul, din Livada Postei unde am ajuns cu autobuzul m-am indreptat spre Parcul Ina sa vad pe unde poate trece traseul. De aici m-am dus spre Turnul Alb si apoi spre Turnul Negru si de aici pana sub Tampa. De sub Tampa m-am dus pe langa Teleferic si Cabana Vanatorilor pana in capatul strazii unde se coboara spre Star dupa care m-am intors pana la Bastionul Tesatorilor de unde se da startul.
De mentionat ca tura asta de recunoastere am facut-o alergand usor pe anumite portiuni si mergand la pas :)

Cand am ajuns la locul de unde se da startul m-am intalnit cu Simona-Sebi, participanti la proba de stafeta. Ei stiind traseul am alergat impreuna dar intr-un ritm mai scazut. Totusi dupa tura asta de alergare mi-am dat seama ca traseul e mai dificil decat ma asteptam. Este foarte greu sa mentii un ritm sustinut pe intreg traseul de alergare si dupaia sa te mai si urci pe bicicleta sa urci pana in Poiana lui Stehil :)))) dar vom vedea la concurs ce si cum.

Dupa tura cu Simona si Sebi mi-am sa zis sa mai fac o tura singur intr-un ritm mai sustinut sa vad cum e :))) nu stiam ce ma asteapta.
Am inceput alergarea, coborare pe langa liceul Sportiv - banal :) apoi pana dupa ziduri - banal :) - O.o. timp foarte bun :) apoi a inceput urcarea spre Turnul Negru - Turnul Alb :) hmm merge :) apoi coborare usoara spre Parcul Ina - baga baga -in viteza :) - trecere pe langa Biblioteca Centrala, alergare intr-un ritm bunicel pana dupa ziduri - de aici eram un pic rupt in gura :) si urma partea cea mai misto :) - urcare pe scari pana la Turnul Alb - sa-mi bag ceva :) daca la prima tura am urcat scarile repede in alergare de data asta debia am ajuns pana sus :) - si de aici coborare pana la Maternitate - debia respiram :) - si de aici am mai alergat pana in dreptul Liceului Sportiv unde am clacat :)) - nu mai puteam :) - m-am oprit :( si de aici am mers lejer pana in dreptul startului dar mai aveam de bagat o bucata buna de traseu pe care nu am mai facut-o.
Totusi cred ca am exagerat azi cu alergarea :) a fost ceva.
M-am indreptat spre casa pe jos ca nu am vrut sa merg cu autobuzul. Am trecut prin piata de la Star unde mi-au facut cu ochiul niste mere asa ca mi-am cumparat doua si mi-am continuat drumul spre casa. Pe la Hidromecanica in dreptul Bisericii de lemn a trecut domnul Siman pe langa mine cu bitza :) - bagase o tura mica :)
De aici pana acasa nik notabil. Am ajuns acasa death :)

marți, 29 septembrie 2009

Antrenament Duatlon 2009

Azi am iesit cu Mishi la o tura cu bitzele pe traseul de Duatlon. In fata patinoarului ne-am intalnit si cu Robert Lazar. Toti trei am inceput tura dar eu cu Mishi am urcat serpentinele in forta si pe la Pietrele lui Gabone l-am pierdut pe Robert care nu a mai continuat traseul cu noi :) din pacate am uitat sa-i mentionez ca noi bagam tare pentru Duatlon si nu am iesit la plimbare :)
Asadar mi-a zis ca o sa mai iasa cu noi dupa ce se mai antreneaza :) ca noi mergem prea tare.

Am urcat doar pana in Saua Tampei pentru ca era tarziu si se insera. Ce pot sa zic :) ma alergat Mishi de ma luat naiba pana in Saua Tampei :) de am scos un timp mai bun decat ce scosesem pana acuma. Asta pentru ca tocmai s-a intors dintr-o excursie din Grecia unde a fost in cantonament, deci mai odihnit decat mine :)))))))
Mama ce de motive am gasit :))) m-am scos si de data asta :))
Nu zic la nimeni ca si fumeaza :)) ... da am ajuns dupa el la vreo 30-40 secunde.