sâmbătă, 31 octombrie 2009

Fotbal

Azi am fost din nou cu Sebi la fotbal :)) Chiar ma gandeam ca o sa patesc ca saptamana trecuta si o sa fac iar febra mare si din nou cu 1 zi inainte de un concurs :))))
Spre norocul meu nu am facut febra ... doar simt un pic niste muschi incordati (s-a umflat pulpa pe mine :) vorba lui Balanescu) dar cu aspirina si crema se rezolva si asta pana maine :))

Azi iar la Andrei ??? puff ... nici nu vreau sa ma gandesc si nici "nu vreau sa dau cu seama" :))) ... a fost ziua lui Gabi Vali ... La multi ani Gabiiiii :))) si da de baut :)))

Si cum se pare ca o sa pastram traditia de dinainte de concursuri o sa bem si in seara asta ca porcii :))) ... am primit invitatie sa merg si in Studio ... puaiiii o sa vad ce iese :))))

vineri, 30 octombrie 2009

Alergare

Am iesit si azi la o alergare usoara dar pe traseul mai scurt de 2.9 Km ca nu am mai avut chef sa fac tot traseul.
Joi seara ne-am strans la Andrei (io si Mishi) sa bem ceva bere :)) si azi debia m-am trezit sa merg la munca. :))) ... probabil deea nici nu am mai avut tragere de inima la alergare :)))

P.S. si in seara asta ne strangem la Andrei de data asta mai multi sa bem, "sa ne radem" si sa ne jucam pe PC :)))) ... ne pregatim intens de Duatlon :)))

joi, 29 octombrie 2009

Alergare

Azi dupa 3 zile de repaus cu urmatorul tratament: 3 aspirine pe zi, de 3 ori pe zi multivita glocose si dat cu crema cu nicotinat de metil (pt febra musculara) mi-am revenit complet si am iesit la o alergare usoara pe Str. Crinului pe traseul de 6Km.
A fost destul de ok si cred ca o sa ma prezint la Duatlon intr-o stare mult mai buna fata de cum m-am prezentat la maratonul MTB de la Sf. Gheorghe. :))

duminică, 25 octombrie 2009

Concurs Alpinsport MTB Maraton Sf. Gheorghe

Sambata noaptea pe la 2:30 m-am pus la somn punandu-mi ceasul sa sune la ora 5:00. La 5:50 aveam tren spre Sfantul Gheorghe. Si sa vezi surpriza :)))) Sambata spre Duminica s-a dat ceasul cu 1 ora in urma lucru de care eu am uitat :)))) si m-am trezit cu 1 ora mai devreme decat trebuia :))
Mi-am dat eu seama la un moment dat ca ceva nu e in regula dar nu mai aveam ce face :))

La 7:00 eram in Sfantul Gheorghe ... cu 3 ore inainte de startul concursului. Ne-am omorat timpul intr-o benzinarie ceva vreme dupa care am pornit spre locul startului aflat la vreo 10-11 km de Sfantul Gheorghe.

M-am prezentat la start cam de pe alta lume :)) cu pantaloni lungi captusiti crezand ca va fi rece :)... cu chiloti albi cu niste cusaturi de toata frumusetea ceea ce mi-a provocat o rana destul de frumusica si cu o casca de 2 lei in cap care nici nu mi-am strans-o bine pe cap avand si camera video montata pe ea :) si sa nu mai zic de febra musculara :)))

Startul m-a impresionat pana la lacrimi :)) ... parca era o secventa desprinsa din filmul The Lord of the Rings :)) ... ne pregateam toti de atacul asupra traseului = cu atacul asupra orcilor :)))))


Traseul a fost frumos avand de toate dar totusi cam multa apa si noroi de ne-am facut ca porcii :)
Jumatate de traseu am mers binisor dupa care au inceput sa-mi zvacneasca picioarele deasupra genunchilor si am lasat-o usurel pana la sfarsit.

Am convenit cu Andrei sa terminam deodata dar pe ultima coborare de ~ 6 Km a mers ca nebunul cu 50-60 Km/h de a terminat cu 1 minut jumate inaintea mea :)))) ... nu s-a putut abtine dupa chinuiala de pe urcare :)))

Asadar la categoria Hobby 28 Km 19-35 ani am terminat concursul in ordinea urmatoare:
Mishi - locul 10 cu timpul 1.40.34
Andrei - locul 14 cu timpul 1.42.46
Eu - locul 17 cu timpul 1.44.11

in halul asta am terminat :))))))))))))

Gasca nebuna :)))))

In concluzie la cum ne-am prezentat ne-am clasat pe niste locuri mai mult decat onorante din punctul meu de vedere :)))

Pentru alte povestiri si poze vezi:
http://mountain-bike-brasov.blogspot.com/
http://asoimu.blogspot.com/
http://omaimutzica.blogspot.com/ - asta e cel mai important :)))) scuze Ralu dar nu apucasem sa citesc nik de pe site-ul tau cand am scris astea :)