miercuri, 9 decembrie 2009

Pisica neagra = ghinion ???

Povestioara mea a inceput ieri cand am fost sunat de cei de la Shortcut Computer ca pot merge sa-mi iau laptopul comandat dar sa duc si o factura de la RDS.
Am ajuns acasa si am vazut ca nu am nici-o factura de la RDS ca le aruncasem :))) dar aveam o factura de la gaz si mi-am zis sa merg cu aia.
Am iesit din scara blocului si dupa cativa pasi o pisica neagra mi-a taiat calea. Futui ... sunt un pic superstitios dar ce naiba putea sa se intample :))) Ma gandeam ca nu am factura de la RDS si nu o sa-mi de-a laptopul pana nu duc factura ceruta.
Pe la scoala 7 sa vezi ghinion :)) alta pisica neagra mi-a taiat calea. Deja chiar credeam ca sigur nu o sa primesc laptopul :)))
Am ajuns la Shortcut Computer si bineinteles au zis ca nu e buna factura de la gaz si trebuie sa duc una de la RDS. Le-am zis ca nu am si cand o sa-mi vina luna asta o sa le-o duc. Tipul de acolo mi-a zis ca pot merge la centrul RDS de pe Calea Bucuresti si sa cer o factura duplicat si gata se rezolva problema.
Asadar am pornit spre centrul RDS de pe Calea Bucuresti. Am ajuns acolo si ce sa vezi :)) ditamai coada ... curat ghinion ... nebunia cu digi masa si cu netu. M-am pus la coada si mi-am zis ca nu poate fi foarte rau :) Aveam si ~ 1 ora la dispozitie sa rezolv cu factura. Surpriza a fost mare stand la coada ca mergea foarte greu ca no lumea habar nu avea de ce se afla acolo :)) "net tineti ?" ... sa va dau niste exemple: unu debia isi luase apartament si vroia net si telefon, normal :) dar ala dinaintea lui luase si cablu cu el se pare :)))) rezolvarea era urmatoarea: vechiu proprietar trebuia sa inchida contractele s-au sa le transfere la noua adresa si noul proprietar trebuia la fel sa-si transfere abonamentele de la adresa veche la cea noua si gata :))) ia explicat femeia o data, de 2 ori, de 3 ori dar el vroia net :))) in 5 minute si-a luat injuraturi de la cei care stateau la coada pt intreaga viata :)))
Restu se asezau pe scaun si incepeau "ce abonamente de net aveti ?" si vroiau sa li se explice toate variantele, asta in conditiile in care erau pliante si alte cele peste tot ... poate sunt eu deplasat dar te interesezi un pic inainte sa vezi ce variante de net ai si doar daca nu ai inteles ceva poti intreba ca nu e birou de consultatii acolo :))) dar sa nu va mai plictisesc cu astea ca debia acum incepe treaba interesanta :)))

Ajung si eu la birou iritat ca am asteptat atata, ma asez si cer o factura duplicat :) Tipa ma intreaba "pe ce abonament de internet ?" ... stau cateva secunde ca nu stiam ce sa-i raspund si o intreb "cum adica care ?" ... si imi spune ca am un abonament Broadband din 2005 de 20$ activ si bineinteles si abonamentul actual Fiberlink ... noroc ca stateam jos :))) ... imi aduc aminte ca am avut un abonament Broadband de 20$ in 2005 timp de 2 luni dar nu mi-a functionat si din motive tehnice cei de la RDS m-au rugat sa reziliez... :)
Tipa mi-a mai zis ca o sa-mi vina factura pt Broadband in curand :)))))
Enervat de-a dreptul i-am zis sa-mi dea dracu factura aia ca ma grabesc si o sa vad eu despre ce e vorba.
In drum spre Shortcut mi-am facut un calcul asa in mare cam cat ar putea fi factura si imi iesea peste 1000$.
Am rezolvat treaba la Shortcut si am ajuns acasa negru de furie cu gandul ca voi plati o asa factura.
Ajuns acasa mi-am dat seama ca eu de fapt nu am nici o hartie de reziliere a contractului aluia :)) Curat ghinion ce sa zic.

Pe scurt sa va povestec cum a fost cu Broadband-ul asta. La sfarsitul lui Iunie 2005 eu, Andrei, Grosu, Cata Maier ... ne-am bagat abonamentul asta Broadband de 20$ ca incepuse nebunia cu Lineage-ul si vroiam net ca disperatii, asta in conditiile in care zona inca nu era cablata si era singura optiune. Mi-am pus netu si spre surprinderea mea imi mergea ca dracu si imi pica tot timpul cateodata si 3-4 ore. Timp de 2 luni iulie si august i-am disperat de-a dreptul pe astia de la RDS. Ii sunam de 5-6 ori pe zi minim :))) si ii faceam cu nervii. Am vazut ca nu tine treaba asa si am inceput cu reclamatiile scrise :)) m-am dus la ei si am facut reclamatie scrisa :) A doua zi dupa reclamatia aia am primit telefon de la ei ca sa reziliem contractul ca din motive tehnice nu o sa-mi functioneze internetul optim.
Mi-au zis sa merg cu modemul la ei ca sa reziliem. Asa ca am luat modemul si m-am dus la ei sa reziliem. Le-am dat modemul, am semnat ceva si i-am intrebat "atat?" si raspunsul a fost "DA". Am plecat dar nu mi-au dat nimic la mana ca as fi reziliat contractul. Debia acum am realizat asta din pacate :(
Ideea e ca atunci am platit 50$ aiurea (deschidere + abonament iulie-august) pt ca nu am putut beneficia de el.

Aseara cu morcovul cu tot cu iepuras am sunat la RDS si am intrebat daca e posibil sa am 2 abonamente in paralel la aceeasi adresa. Raspunsul a fost DA :))) adica daca ai 2 PC-uri in casa iti tragi net pt fiecare in parte ca se poate :))))))))))))
L-am intrebat cam cat am de plata si de ce mama masii nu mi-a venit nici-o factura pana acuma daca tot e activ. Mi-a raspuns ca nu sunt emise facturi si m-am linistit un pic pe moment asa ca am dormit mai linistit.

Astazi m-am dus la sediul RDS de pe N.D. Cocea sa rezolv problema.
M-am asezat la birou si i-am explicat domnisoarei de acolo ce problema am. Se uita ea pe monitor si normal aveam 2 abonamente Broadband-ul si Fiberlink.
Normal ca m-a intrebat daca am hartia de reziliere a acelui contract:))) ... si au inceput iar discutiile ... de ce nu mi-a venit nici-o factura in tot timpul asta, liru liru crocodilul, cum dracu e posibil asa ceva ... si asa mai departe.
Tipa a sunat pe cineva mai de sus sa vina sa vedem cum rezolvam problema ... persoana nu a aparut si s-a dus ea si mi-a zis sa astept.
Dupa vreo 15-20 min a aparut cu 2 foi in mana. Chiar asteptam sentinta :)))
Mi-a spus ca in ianuarie primeam factura de 1000 si ceva de dolari dar au discutat pe acolo si au vazut ca treaba e ciudata rau si "m-a scos" cum s-ar zice de plata acestei facturi. Mi-a dat sa semnez foaia de reziliere a contractului si mi-a zis ca e ok acum.

DAR :))) pe foaia de reziliere scrie asa: la 1.10.2010 toate datoriile catre RCS&RDS sa fie achitate, in caz contrar RCS&RDS avand dreptul de a declara prezentul act nul.
Pot trage concluzia ca in posibilitatea venirii facturii aleia pana la 1.10.2010 rezilierea cade :)) ... dar sper sa nu fie asa :)))) ... mai raman cateva emotii :(

De-acuma daca imi mai trece vreo pisica neagra prin fata trebuie sa ma astept la ce e mai rau :))) ... da cu prima ocazie asa degajez o pisica de nu se vede :)))

duminică, 6 decembrie 2009

Alegeri Prezidentiale 2009 :)))

"... CIRCU GLOBUS N-ARE CAUTARE, CE E LA TELEVIZOR E MULT MAI TARE ..."

Da cine a castigat ????? amandoi ??? ... ce ??? unu a furat mai mult ca celalalt ??? no cine a fost mai inteligent a castigat se pare :)))))) ... cica cine s-a scolarizat la scoala PSD e tare. De data asta se pare ca elevul si-a batut profesorul :))))))))

Sustin Traian Basescu


Sustin Dan Mircea Geoana