joi, 14 ianuarie 2010

Cum am mai murit ...

Cum racisi zilele astea si m-am tratat doar cu niste ceai mi-am adus aminte de povestioara asta si am zis sa o impartasesc cu voi :))) poate unii dintre voi nu o stiti :))

"Prima data, am murit toti in 2000.
Din cauza ca masinariile nu erau programate sa calculeze anii decat in formula 19XX, cand schimbau la 2000 deveneau toate constiente de sine si se razvrateau asupra asupritorilor din carne, incepand sa ne ucideze in masa.
Singura speranta era, ironic, un robot din viitor in forma de Schwartzenegger, trimis de rezistenta umana sa ne salveze.
Retardatii chiar aveau o teorie cum ca tot ce e computer o sa faca poc, urmand haos si anarhie. Calculatoristii inteligenti au spus ca teoria lor e retardata.
Cu toate acestea, cacanarii din presa mondiala s-au zbatut ca o gaina fara cap, instigand prostimea la panica. Prostimea a inchis tot ce e calculator zilele alea.

Apoi am murit toti in 2001 de la boala vacii nebune. muuuuuuuuu :))))
Biliarde de vaci schizofrenice, antisociale si cu probleme cu figurile autoritare au calcat in copite guvernele mondiale, adunandu-ne pe noi, oamenii in tarcuri si folosindu-ne pentru carne si lapte. Cam singurul mod in care se putea lua boala vacii nebune de la o vaca nebuna, era de la creierul crud al acesteia. Bine, daca-l mancai, era mica sansa sa o iei. Dar daca iti spargeai capul si frecai un creier de vaca infectata de creierul tau, sansa sa iei boala crestea.
Si evident, daca faceam toti asa, si nu ne tratam, logic se lasa cu o epidemie mondiala. Pericolul ERA FOARTE MARE.
Scatafogii din presa mondiala s-au zbatut ca un coi intr-o caldare, instigand prostimea la panica. Prostimea nu a mai mancat vaca juma de an.

Apoi am murit toti de SARS, in 2003.
Epidemie pornita de la galbejiti, ne-a nimicit pe toti instant.
N-am avut nici-o sansa.
Sangele tasnea din toate orificiile.
Te infectai daca zareai in zare un infectat.
De fapt nici nu apucai sa-l zaresti in zare.
Pana iti dadeai seama ca ai zarit ceva, erai deja mort de mult.
SARS era un fel de pneumonie mai smechera.
Da, era nasoala.
Umblau asiaticii cu masca pe fata de frica.
Totusi, se trata ca orice gripa sanatoasa. Aspirina, somn, comprese cu spirt, mujdei. Functionau toate.
Sansa de supravietuire era cam de 90%.
Sa nu intelegeti gresit. Asta nu insemna ca daca eu as fi luat SARS as fi avut 10% sanse sa mor. Nu. eu sunt un om sanatos, de conditie materiala decenta, care stie sa se trateze. 100% supravietuiam cu brio. Maxim cu un concediu medical.
Evident un mos de 97 de ani, care traieste in mizerie si frig are sanse mai mari sa moara de SARS. Si na, murea si de la o iritatie la genunchi ala ...
700 de oameni au murit in total de SARS in lume.
Facalofilii din presa mondiala s-au zbatut ca ......-ntre dinti, de miliarde de oameni umblau in Asia cu masti pe fata, toate stirile erau pline de rapoarte panicate despre marea epidemie si prostimea nu a mai calcat in Asia, in vacanta, tot anul.

Am murit iar, in 2007 de la gripa aviara.
Legiuni de pasari au picat din cer, infectate, explodand ca grenadele in contact cu pamantul. Planeta a ramas goala si plina de cratere ca o gagica cosuroasa la betie sau ca luna. Am fost ucisi iremediabil.
De la gripa aviara au murit 500 de oameni.
Nu poti sa o iei mancand pasare. Doar de la carnea cruda, dar si de la aia e greu.
Tehnic, cea mai mare sansa sa iei gripa aviara e sa omori o gaina infectata, sa o toci marunt si sa o tragi pe nas. Pe bune. Si nici asa nu e sigur.
Au luat-o numai saracii infecti care traiau in casa gainilor si se scobeau in nas cu gainat. Si chiar si aia, tratati bine nu mureau. Cam ca la SARS.
Iarasi mancatorii de cacat din presa mondiala au bulbucat ochii apocaliptic, zbatandu-se ca lindicul in vant si facand spume la gura cu vestita gripa aviara.
Nu s-a intamplat nimic, evident, dar prostimea nu a mai mancat pasare tot anul.

Ca statistica asa.
Au murit anul asta mai multi oameni in lume inecati cu mancare.
S-au impuscat mai multi oameni ACCIDENTAL in mecla luna asta.
S-au sinucis mai multi tristi de cand ati inceput voi textul acesta, pana acum decat au murit oameni de la toate bolile astea combinate in toti anii.

Acum e randul porcilor.
Na, vor vacile si gainile razbunare.
La fel ca si la alte boli imaginare, care apar la TV doar pentru ca fac rating, si asta are o sansa absurd de mica de a se transmite.
Mai exact, doar daca te saruti frantuzeste cu porcii infestati.
Au murit de la ea 30 de mexicani slinosi care dormeau cu porcii.
Dar na, toata lumea este panicata, ca la TV, Esca VORBESTE FOARTE GRAV DE GRIPA PORCINA DECI E SERIOS!

Cretinii de la ziarul Ring au facut o statistica ca daca ajunge la noi gripa porcului, 600000 de romani o sa crape.
Ai sa moara ma-sa! Uite. Fac si eu o statistica:
Daca ma sui pe Intercontinental si fac o pirueta, strivesc 800000 de romani.
Sunteti toti in pericol.
Dar exista un pericol muult, muuuult, muuuuuuuuult mai mare decat toate bolile astea, si chiar si decat genitalele mele.
O sa auziti la TV de el in curand.
S-a descoperit un drob de sare la mine pe soba.
Daca pica de acolo, am belit-o toti.
TOTI !!!!!!"

Peste ceva timp se va adauga la caterinca asta si povestea cu GRIPA AH1N1 :))))
Citez ceva de azi:
"Oficial european: Pandemia de gripa noua e falsa. Companiile farmaceutice vor fi investigate"

Un expert european in domeniul sanatatii a declarat ca pandemia de gripa porcina este una falsa, menita sa creasca vanzarile companiilor farmaceutice. Wolfgang Wodarg, directorul departamentului de sanatate din cadrul Consiliului Europei, sustine ca toate companiile farmaceutice au avut profituri de milioane de dolari de pe urma virusului AH1N1.

FOARTE INTERESANT :))))