vineri, 6 mai 2011

Zilele orasului Sfantu Gheorghe 2011

Zilele orasului Sfantu Gheorghe au tinut de pe 1-8 Mai. Atractia principala pentru noi (Eu, Maria, Gabitza, Sava, Ursan, Deea, Razvan si Aghi a fost concertul sustinut de C.C. Catch pe 6 Mai.
Printre altii au mai concertat si Smokie, Mircea Baniciu, Hi-Q.
Asadar vineri 6 Mai, dupa munci agricole, ne-am pornit spre Sfantu Gheorghe. Pana la startul concertului (22:30) am avut timp destul sa mancam bine, sa bem, sa aruncam cu mingi in cutii pentru a castiga mai stiu eu ce si de a casca ochii pe la casutele amenajate special pentru acest eveniment.
Planul nostru de bataie era sa mergem la concert si dupaia intr-un club.

Concert
C.C. Catch:
În ciuda vârstei (46 de ani), cântăreaţa s-a prezentat impecabil, şi ca voce, şi ca prezenţă scenică.

"Publicul spectator (peste 30.000) a fost foarte interesat de solistă atât pentru melodiile interpretate cât şi pentru faptul că erau curioşi dacă intr-adevăr solista e la fel de frumoasă precum se spune."
C.C. Catch ramane cunoscuta publicului roman datorita hiturilor "I can Lose My Heart Tonight", "In the Backseat of Your Cadillac", "Soul Survivor", "Heartbreak Hotel", "Jump in my Car" sau "Heaven and Hell".

Am stat la concert cateva melodii (Ursan si Razvan ne-au aratat ce pot pe fox) dupa care am hotarat sa mergem in club pentru a nu pleca de-acolo cu toata lumea :)
De aici a inceput distractia :))) Ne-am dus intr-un club unde trebuia sa fie muzica oldies si aveam rezervare facuta dar se schimbase treaba intre timp si era numa house-reala :) Mai era o sala langa cu muzica oldies dar arata ca intr-un beci (ciment pe jos si scaune naspa ca intr-o bodega) si ne-am carat spre alta locatie.
Am ajuns intr-un club retro unde erau mai mult pustani si locatia era tot intr-un beci gen Draft sau Sergiana de pe la noi. Am hotarat sa mergem in alta parte :)
Toata lumea de prin jur ziceau sa mergem in Club Cinema ca acolo e fain :) ... ca e muzica oldies pana pe la 1:30 :)
Cu toata viteza inainte ne-am dus in club Cinema. Am ramas foarte surprins sa vad ca arata identic cu No Problem-ul de la noi :) La intrare ne-au mai pus o stampila pe mana :) ca si in celalalt club, intrarea a fost 10 lei pentru baietzi si 5 lei pentru fete :))
Nu a fost deloc muzica oldies dar in schimb am avut parte de o surpriza placuta cel putin pentru unii :) A concertat live DJ Sava & Andreea D.
Ursan a cedat dupa ceva timp fiind suparat ca nu am stat in clubul retro si ne-a parasit mai devreme :(


duminică, 1 mai 2011

1 Mai - prima ieseala cu bitza pe anul asta

Azi impreuna cu Adi si cu Sebi am iesit la o tura relativ lejera cu bicicletele. A fost un prilej excelent pentru a-mi testa bicicleta achizitionata saptamana asta.

Adi & Sebi
Eu cu Adi ne-am intalnit cu Sebi in Livada Postei de unde am pornit spre Pietrele lui Solomon. Fiind Junii Brasovului prin oras era agitatie mare, foarte multa lume prin Prund si la Pietrele lui Solomon. Ne-am oprit si noi la pietre unde erau amenajate foarte multe corturi in care se serveau printre altele mici si bere. Am tras fiecare o portie de mici dupa care ne-am hotarat sa urcam pe Drumul Vechi pana in Poiana Brasov.
Spre mirarea mea am urcat pe Drumul Vechi fara probleme si fara sa gafai ca de obicei. Avand in vedere ca nu m-am mai dat cu bicicleta de foarte mult timp si conditia mea fizica nu este prea buna, cele 10 pinioane ale bitzei si-au facut pe deplin datoria :) Intr-adevar bicicleta este excelenta pentru urcari si pot spune ca a fost o alegere foarte buna.
Ajunsi in Poiana Brasov ne-am dus pana pe Partia Bradul unde am facut o pauza de carcoteala.
Din Poiana am pornit spre Rasnov bucurandu-ne de coborarea pe sosea :)
De pe drumul spre Rasnov ne-am dus pe drumul forestier ce duce spre Cristian. Chiar imi era dor de portiunea cu pietre. Pe portiunea asta am testat franele hidraulice :)


Din Cristian ne-am dus glont pana la Stadionul Municipal s-au mai bine zis unde era stadionul ca este ras de pe fata pamantului :) si de aici am mers pe o scurtatura stiuta de Sebi pana spre centru.
Am parcat pe Republicii pe o terasa si ne-am delectat cu o bine meritata bere :)
Concluzia ieselii de azi a fost la unison ca a fost o tura reusita si sper sa continuam sa facem cate-o tura in fiecare weekend de-acum incolo.

Traseul parcurs azi:

Bike route 943646 - powered by Bikemap