sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Snowboarding

Sambata dimineata m-am trezit hotarat sa profit de cea mai mare zapada din iarna asta si sa ma dau cu placa, locatia fiind mult iubita noastra statiune Poiana Brasov.
Am ajuns pe partia Bradul, singur ca Bogdan nu s-a trezit, restu cu promisiuni ca o sa vina :)), aglomeratie ca de obicei cand e zapada, oameni de toate varstele, incepatori, medii, avansati, foarte multi instructori ... toti la gramada.
Pornit din start ca nu dau un ban pe telesky am pornit la pas pana in varful partiei. Mi-am dat drumu la vale :), virat stanga, virat dreapta ... viraj interior si poc :)) m-am imprastiat pe jos :)
Ajuns la baza partiei mi-am propus ca urmatoarele coborari sa exersez cat mai mult virajele interioare ca doar la asta mai am ceva probleme. Am luat-o iar la pas pana in varful partiei si cu toata viteza la vale :) Am exersat virajele interioare fara sa cad si mi-am zis ca sunt pregatit de Postavarul :)
Pe la a 4-a urcare spre varful partiei Bradul am zarit-o pe Anca care venea din Postavarul si mi-am zis ca am cu cine merge :)) ... mi-am dat drumu la vale dar Anca disparuse :) nici la telecabina nici la baza partiei ... de negasit ... aflasem mai tarziu ca plecase acasa nemultumita de starea partiei din Postavarul. De acest lucru m-am convins si eu mai tarziu.
Am urcat din nou pe Bradul catranit ca nu am cu cine merge in Postavarul si mi-am dat drumu la vale din nou. La baza partiei surpriza :)) un costum de sky roz care imi facea cu mana :)) nimeni alta decat Panculica :) care se pregatea de urcat in Postavarul si cu ocazia asta am urcat si eu :)
Degeaba i-am explicat ca acum ma dau bine cu placa ca tot mi-a zis sa pastrez o distanta de 30 m de ea sa nu o accidentez din nou ca iarna trecuta :)) Insistand ca acum chiar ma dau bine si in viteza distanta fata de ea a crescut la 50 m ca daca ma dau in viteza pericolul e si mai mare :)))
Pe la 15:30 si-a facut aparitia si "Alberto Tomba" al nostru :))

Pana la finalul zilei am urcat partia Bradul de 10-11 ori la pas :)) contribuind astfel din plin la conditia mea fizica si de ce nu si la buzunar :)))



Raluca prin Postavarul :)
io cu genele inghetate :) zgribau mare pe prima portiune din Postavarul


Bogdan pregatit de actiune :)

"Alberto Tomba" in actiune :)